14 vuotiaalle töitä

14 vuotiaalle töitä!! – Kesätyö – Suomi24 Keskustelut
14 vuotiaan työntekoa säätelee jo laki. Jotain kevyttä työtä voi löytyä. Mainosten jakajiltakin muistaakseni vaaditaan enemmän ikää.
Katso lisää sivuilla

 

töitä 14-vuotiaalle? – Viikkoraha – Suomi24 Keskustelut
Mitä töitä ja kauanko 14-vuotias voi tehdä? haluaisin kesätöitä kuukauden ajaksi, mutta palkataanko alle 15-vuotiaita? Mitä tunti määrää tämän ikäinen …
Katso lisää sivuilla

 

14 vuotiaille kesätöitä? – Kesätyö – Suomi24 Keskustelut
Hei, olen 14 v tytö, joka etsii kesätöitä. onko kellään kokemuksia, tai tietoa mistä/miten kesätyön saisi. Nykyään niin vaikea löytää kesätöitä.
Katso lisää sivuilla

 

Töitä nuorelle ja alaikäiselle. | Nuortenelama.fi
Esimerkkejä 14-vuotiaalle sopivista töistä löydät Finlexin nettisivuilta. … Me emme välitä suoraan töitä, mutta tarjoamme vinkkejä ja tietoa työnhakuun.
Katso lisää sivuilla

 

mistä töitä 14 vuotiaalle? – Työpaikat – Suomi24 …
Hei olen 14 vuotias tyttö ja haluaisin tietää mihin paikkoihin 14 vuotias pääsee töihin ? Olen yrittänyt etsiä mutta en ole oikein löytänyt mitään. Autt…
Katso lisää sivuilla

 

Työ 14-vuotiaalle? – Aikuistuminen – Suomi24 Keskustelut
tietääkö kukaan mistä saisi töitä 14-vuotiaana esim , postinjakelua tai muuta hommaa, ja mitä kautta sinne pääsee yms .. kiitos kaunis etukäteen.
Katso lisää sivuilla

 

Töitä 15 vuotiaalle? – Viikkoraha – Suomi24 Keskustelut
Töitä 15 vuotiaalle? -minni 24.9.2006 14:21. Onko mitään muuta työtä kuin postin jakaminen mitä voisi tehdä samalla kun käy koulua? Pitäisi saada kerättyä …
Katso lisää sivuilla

 

KESÄTÖITÄ 13-VUOTIAALLE | Demi.fi
Niin että mistä voisi hakea kesätöitä 13 vuotiaana? 🙂 Tai täytän kyllä tänä vuonna 14, mutta vasta kesän lopussa. Kiitos kauheesti jos autatte!
Katso lisää sivuilla

 

Olisko 14 vuotiaalle kesäkuuksi kesätöitä? 2016 …
Olen 14 vuotias tyttö ja täytän elokuussa 15. Tarvitsisin kesäkuuksi töitä, jostain Oripään-Loimaan lähettyviltä. Ja vaan kesäkuuksi, koska heinäkuussa …
Katso lisää sivuilla

 

15 vuotiaalle kesätöitä – Kesätyö – Suomi24 Keskustelut
Olen 15v mitä töitä minulle olisi ja minkälaisia töitä minun saa ikään nähden siis tehdä? … 15 vuotiaalle kesätöitä … 16.2.2014 14:31.
Katso lisää sivuilla