cv opas

Idioottivarma CV-opas – City – Kasvavan aikuisen asialla
CV on työnhaun suurin ongelma. Yhden paperinpalan vääntäminen vie päiväkaupalla aikaa eikä kukaan osaa vastata olennaisiin kysymyksiin:
Katso lisää sivuilla

 

Vinkit työhakemuksen ja CV:n tekoon | Monster.fi
Kuinka kirjoitat hyvän CV:n, mikä on asioluettelo. Vinkkjeä työhakemuksen ja CV:n tekoon.
Katso lisää sivuilla

 

Kymmenen keinoa välttää virheitä CV:n teossa | Monster.fi
Kymmenen keinoa välttää virheitä CV:n teossa CV:si tarkoituksena on myydä taitojasi ja osaamistasi työnantajille ja herättää työnantajan kiinnostus, niin …
Katso lisää sivuilla

 

LinkedIn – Tehokäyttäjän opas – UKKO.fi Blogi
Monet pitävät LinkedIn-palvelua henkilökohtaisena CV:nä. LinkedIn on kuitenkin paljon muutakin. Se mahdollistaa aktiivisen työnhaun ja itsensä brändäämisen …
Katso lisää sivuilla

 

CV | Teekkarintyökirja
Tuntuuko, että CV:si on vain pintaraapaisu siitä, mitä kaikkea osaat? Oletko toteuttanut projekteja, joita on helpompi esitellä kuvin kuin sanoin?
Katso lisää sivuilla

 

Monsterin uraneuvonta – Vinkkejä työpaikkaan hakemiseen …
Monsterin uraneuvonta. Kuinka menestyä työhaastattelussa, tehokkaimmat CV -vinkit, palkkatietoa ja paljon muita vinkkejä ja ohjeita työelämään ja työnhakuun …
Katso lisää sivuilla

 

Työnhakuopas | Uranoste
Uranoste Työnhakuopas: Vakuuttavan CV:n rakennuspalaset *** Valmiina työhaastatteluun *** Rekrytoinnin ammattilaisten vinkit. Lue tai lataa koneellesi.
Katso lisää sivuilla

 

PORTFOLIO-OPAS – Jyväskylän yliopisto; koulutus …
PORTFOLIO-OPAS MINUSTA ERITYISKASVATUKSEN ASIANTUNTIJAKSI MINUSTA TUTKIVAKSI OPETTAJAKSI … B. Curriculum vitae (CV) C. Oma sitoutuminen opiskeluun 2.
Katso lisää sivuilla

 

CV-mallit 2015 | Teekkarintyökirja
Teekkarin työkirja esittelee tuoreimmat CV-mallit tekniikan ylioppilaalle, kandidaatille ja valmistuvalle opiskelijalle sekä filosofian ylioppilaalle ja kandidaatille.
Katso lisää sivuilla

 

CV- eli ansioluettelomalleja ja työhakemusmalleja
City-lehden Idioottivarma CV-opas Jutussa on haastateltu eri alojen rekrytoijia ja kysytty heidän mielipidettään siitä, mitä CV:ssä tulisi olla.
Katso lisää sivuilla