haen työtä

Kun yhdellä työllä ei elä – ”Olen väsynyt ja puhki …
Kun yhdellä työllä ei elä – ”Olen väsynyt ja puhki” Tässä jutussa Yle Uutisten lukijat kertovat: Jos toista työtä on pakko tehdä elääkseen, yötä …
Katso lisää sivuilla

 

Työsopimuslaki 55/2001 – Ajantasainen lainsäädäntö …
Tällaista työtä ei kuitenkaan saa tehdä kahden viikon aikana ennen laskettua synnytysaikaa eikä kahden viikon aikana synnytyksen jälkeen.
Katso lisää sivuilla

 

Hyvinvointivaltio perustuu valheelle, julisti kirjailija …
… meidän on kyettävä tekemään enemmän ja paremmin arvoa luovaa työtä. Tämä tarkoittaa myös elämänmittaisen kokonaistyöajan kasvattamista.
Katso lisää sivuilla

 

Vantaan Taksi Oy
Työtä tarjotaan [26. 09. 2016] Haen vuosilomasijaista määräaikaiseen työsuhteeseen 1.-27.10. väliseksi ajaksi. On myös mahdollista jatkaa tuon ajanjakson …
Katso lisää sivuilla

 

Hän näki kuolemaa ja väkivaltaa – venäläinen …
Kuvaaja näki sellaista väkivaltaa, jota hän ei osannut odottaa. Lähtiessään hän uskoi sotakuvaajan tekevän arvokkainta mahdollista journalistin työtä.
Katso lisää sivuilla

 

Hevonen teki ihmeitä 16-vuotiaalle Lotalle – vaikeasti …
… eli tekee käsillään tarkkaa työtä, tulevat myös viittomat selkeämmin esille. Ratsastuksen aikana Lotta on sanonut jopa sanoja, vaikkei muuten puhu.
Katso lisää sivuilla

 

Miten haen työpaikkaa? | Eilakaisla
Työtä lasten ehdoilla; Tukena kaksi työporukkaa; Eilakaisla. Kaislan tarina; Vastuullisuus; Eilakaislalle töihin; Eilakaisla 45 vuotta; … Miten haen työpaikkaa?
Katso lisää sivuilla

 

Aikuisten Prometheus-leirillä ikä ja ammatti ovat aluksi …
Aikuisten Prometheus-leirillä ikä ja ammatti ovat aluksi kiellettyjä puheenaiheita – ”Ihmisen identiteettiä määrittää liikaa se, mitä työtä hän tekee”
Katso lisää sivuilla

 

Danny kertoo karusta nuoruudestaan: ”Olin vain …
Yli 50 vuotta suomalaisia viihdyttänyt Danny asui koulupoikana 12 neliön asunnossa äidin ja veljen kanssa. 19-vuotiaana hän teki kahta työtä, jotta pystyi …
Katso lisää sivuilla

 

Maanviljely oli ihmiskunnan pahin virhe, historioitsija …
Hallitus jatkaa huomenna yritystään löytää ratkaisu, miten työllisyyspaketin ja epäonnistuneen työryhmän työtä jatketaan
Katso lisää sivuilla