kasvivärit

Luonnonkosmetiikan verkkokauppa & maahantuonti: ihon- ja …
Luonnonkosmetiikan verkkokauppa & maahantuonti ammattilaisille: ihon-, hiusten- ja vartalonhoitotuotteet, hiusten kasvivärit, Aubrey, Radico & Kivvi.
Katso lisää sivuilla

 

Ekokampaamopalvelut – LuonnonHelmi, Tikkurila, Vantaa
Kasvivärit. Kasvivärit ovat kasvivärijauheista ja yrteistä asiakkaalle räätälöityjä värisekoituksia. Väreissä käytetään hennaa, kasveista valmistettuja …
Katso lisää sivuilla

 

kasvivärjäys – ekoletti ekokampaamo
Kasviväri pysyy hiuksissa erittäin hyvin, mutta koska kasvivärit ovat aitoa luonnontuotetta, niillä voi värjätä useastikin, jolloin väri syvenee.
Katso lisää sivuilla

 

Kasvivärit – Ekokampaamo – Pure Orange – Ekokampaamo Turku
Pure Orange tarjoaa luontoa säästävät ekokampaamopalvelut Turussa. Tule ja ihastu! Myös luontoystävälliset hiustenhoitotuotteet.
Katso lisää sivuilla

 

Lin-Ami Yhtiöt Oy – Luonnolliset 100% kasvivärit
Khadi Kasvihiusvärillä värjäät hiuksesi luonnonmukaisesti. Pitkäkestoinen sävy, lisää volyymia ja kiiltoa. Väri tummanruskea. koko 100g
Katso lisää sivuilla

 

Luonnonkosmetiikan verkkokauppa & maahantuonti – Aubrey
Valitse 19 eri sävyn joukosta. Hellävaraiset kasvivärit peittävät harmaat hoitaen ja tehden hiuksista kauniin kiiltävät ja pehmeät.
Katso lisää sivuilla

 

Sante Kasviperäinen hiusväri – Bronze | Tutustu!
Sante kasvivärit on tarkoitettu vain hiusten värjäykseen. Sante kasviväreillä on mahdollista värjätä myös kemiallisesti värjättyjä sekä harmaita hiuksia.
Katso lisää sivuilla

 

Kasvivärit – Hair Design Shop
Zenz – 100% kasvivärit. ravitsevat ja värjäävät hiukset luonnollisesti; antaa suojaa, kiiltoa ja volyymia; ei sisällä kemikaaleja; 100% luonnollinen
Katso lisää sivuilla

 

Kasviväri Radico Colour Me Organic sertifioitu
Kasvivärit; Kasvivärit. Tuotevertailu . Tuotevertailussa ei ole tuotteita. Kysely. Mikä on hiustyyppisi? Kuivat; Rasvoittuvat; Normaalit; Värjätyt ja kuivat;
Katso lisää sivuilla

 

Hiusväri, Mahogany brown – Ruohonjuuri
Kasvivärit hoitavat hiusta ja päänahkaa parempaan kuntoon ja yleensä väri tarttuu paremmin joka värjäyskerran jälkeen. ”stella 24.4. klo 20:39.
Katso lisää sivuilla