kesko varasto

Työpaikat – Etusivu
Kesko on tehnyt ihmisoikeusarvioinnin ja julkaissut ihmisoikeussitoumuksen. Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Sijoittaja, Yritys, Media. 23.09.2016.
Katso lisää sivuilla

 

Etusivu
Kesko on yhdeksässä maassa toimiva kaupan alan palveluyritys. Keskossa ja K-kaupoissa vastuullisuus on jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaita …
Katso lisää sivuilla

 

Avoimet työpaikat – Etusivu
Varasto-/huonekalumyyjä (30 h/vko) Asko Vaasa. TYÖNTEKIJÄ, Suomi: Vaasa … Kesko Oyj, Satamakatu 3, 00016 Kesko, puh. 010 5311 (ma-pe 7.30-18.00).
Katso lisää sivuilla

 

Keslog – Etusivu
Keslog Oy aloitti toimintansa vuoden 2006 alussa, jolloin Kesko-konsernin kuljetus- ja huolintaliike Kesped Oy ja Ruokakeskon varastotoiminnot yhdistettiin.
Katso lisää sivuilla

 

Hakemukset varastotyöhön – Etusivu
Kesko Oyj, Satamakatu 3, 00016 Kesko, puh. 010 5311 (ma-pe 7.30-18.00). Puheluhinta 8,35 senttiä/puhelu + 12,09 senttiä/minuutti (sis. alv 24 %).
Katso lisää sivuilla

 

Kesko Oyj – hakemuslomake
Tietojani saa käyttää muitakin avoimia toimia täytettäessä Kesko-konsernissa. …
Katso lisää sivuilla

 

Avoimet työpaikat
Varasto-/huonekalumyyjä (30 h/vko) Asko Vaasa. Suomi: Vaasa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 3.10.2016 Haku … Indoor Group on osa Kesko-konsernia.
Katso lisää sivuilla

 

Kesko laajentaa varastoaan Hakkilassa | Vantaan Sanomat
Ruokakesko on keskittämässä logistiikkatoimintojaan Vantaan Akselin työpaikka-alueelle Hakkilaan.Tämän myötä yhtiön Keskusvarasto 2:n tiloja, toimintoja ja …
Katso lisää sivuilla

 

Yritys – Etusivu
Kesko on suomalainen kaupan alan pörssiyhtiö. Kesko toimii päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.
Katso lisää sivuilla

 

Kesko työpaikkana? – Työ on ihanaa – Suomi24 Keskustelut
Onko kellää tietoo millanen duunipaikka keskon hakkilan varasto on? Millaista se keräily homma on ja mimmonen työilmapiiri?Oon aatellu hakee ja ois kiv…
Katso lisää sivuilla