töihin tromssaan

Suomalaisia houkutellaan töihin Norjaan – ”Hurjan …
Suomalaisia patistetaan voimakkaasti töihin Norjaan. Pelkästään Pohjois-Norjasta löytyy parhaillaan töitä 15 000 … on lähdössä töihin Tromssaan.
Katso lisää sivuilla

 

Pohjois-Norja on Eldorado vain koulutetulle …
Monesti työpaikat täytetään tuttujen välityksellä ja yksityisten rekrytointifirmojen kautta. Lyhytaikaisiin töihin saattaa päästä suoraan kadultakin.
Katso lisää sivuilla

 

”Täällä olisi töitä koko Suomen yrityksille …
Tromssaan perustettu Suomi-talo edistää suomalaisyritysten vientiä Pohjois-Norjassa. Sen vetäjä Jukka Olli patistaa suomalaistoimijoita liikkeelle.
Katso lisää sivuilla

 

”Suomalainen rakentaja tekee parempaa laatua kuin …
Tromssaan on suunnitteilla parakkikyliä, joissa rakentajat voisivat asua ennen kuin pysyvä koti löytyy. … Marko Hämäläisen suosittelee Norjaan töihin tuloa.
Katso lisää sivuilla

 

Arkisto – Aamulehti
Jatka matkaasi arkistoon! RAJATON LUKUOIKEUS KAIKKIIN VERKKOSISÄLTÖIHIN 15 € / KK. Ota käyttöösi Aamulehden arkisto sekä muu sisältö, ja tilaa Aamulehti Verkko!
Katso lisää sivuilla

 

Marttailunurkka – Martat
Tromssaan töihin? 18.09.2016 13:58 Katariina. 4 vastausta, viimeisin anjuska 18.09.2016 15:57; Hamstraatko matkoilla? 03.09.2016 19:18 pupu. 20 vastausta, …
Katso lisää sivuilla

 

Oulusta Luulajaan ja Tromssaan lentävä Arctic Airlink …
Oulusta Luulajaan ja Tromssaan liikennöivä Arctic Airlink on saanut uuden lentokoneen. Kyseessä on ensimmäinen kone, joka on maalattu yhtiön omilla väreillä.
Katso lisää sivuilla

 

Kirjoittaja Aihe: Tulkaamme norjalaisiksi. (Luettu 2238 …
Listataanpa vähän miten Norja hoitaa omaa Lappiaan ja pohjoisimpia osiaan… Norja antaa monia etuja Finnmarkissa ja Pohjois-Tromssassa asuville ja työskenteleville:
Katso lisää sivuilla

 

Norjasta kalatehtaalta töitä – Norja – Suomi24 Keskustelut
Hei, muutto Tromssaan eilen, nyt töitten haku ykkösenä. Miten niihin kalatehtäisiin pääsee töihin? Tromssan lähistöltä tarkoitus.
Katso lisää sivuilla

 

Lea Äyhynmäki- Arctic Image vei Lean Tromssaan
Lea Äyhynmäki: Arctic Image vei Lean Tromssaan Nuorten … Osaaminen pitää ammatissa näyttää työllä ja tuotantoihin pääsee töihin suhteilla.
Katso lisää sivuilla